Algemeen, Jewels & watches 24 februari 2022

De unieke sieraden van Hevi Handmade

Hevi Handmade ringen

Zie je de Hevi ringen collectie al in jouw winkel of webshop schitteren?⁣ Er is voor elk wat wils, de collectie bestaat namelijk uit meer dan 100 verschillende modellen!

De ringen zijn verstelbaar, waardoor het een makkelijk verkoopbaar product is! Ook is het cadeau geven van ringen zo een stuk makkelijker. Bij aankoop van 30 ringen naar keuze ontvang je een stoere houten ringendisplay cadeau!

Hevi Handmade

Hevi Handmade armbanden

Er zijn weer mooie frisse kleuren toegevoegd bij de halfedelstenen armbanden uit de Puur collectie!⁣⁣  Prachtig te combineren met de sieraden uit de Hevi collectie.

Hevi Handmade ketting

Hevi Handmade ketting

Onze Hevi collectie is weer aangevuld met een aantal stoere modellen!⁣ Wat vind je van deze ketting?

Je kunt er ook een complete set van maken, dit ontwerp heeft namelijk ook een bijpassende ring en oorbellen!⁣⁣

Hevi Handmade oorbellen

Hevi Handmade oorbellen

Oorbellen zijn het perfecte sieraad om een outfit nog leuker te maken! Van subtiele knopjes tot excentrieke statement oorbellen, voor elk wat wils! Hevi Handmade heeft namelijk een hele gevarieerde collectie. ⁣⁣⁣⁣Heb je een sieradenwebshop, conceptstore, kledingwinkel of een andere mooie winkel waar de Hevi Handmade collectie goed bij past? Bezoek dan de Hevi Handmade showroom (stand X2.D410) aan het trendplein van Fashion & Lifestyle tijdens de Retailbeurs van 13 t/m 15 maart.

Nog geen tickets? Registreer je nu gratis:

 

Ook interessant