Fashion & lifestyle 20 juli 2018

Dugros en Melli Mello ontwikkelen samen een kleurrijke SS18 collectie

Dugros & Melli Mello

Begin dit jaar zijn Melli Mello en Dugros een samenwerking aangegaan. Het eerste resultaat hiervan is de kleurrijke SS18 collectie die nu verkrijgbaar is. Volgens accountmanager Robert-Jan Elberse zijn de reacties op de artikelen buitengewoon positief.
De gehele collectie is ontstaan in samenwerking met het designteam van Melli Mello. Uiteraard passen de producten perfect tussen het bestaande en gevarieerde assortiment. Ondanks dat de collectie zeer divers is, ontbrak lange tijd een collectie tassen. Tot dit moment, want de zomerse collectie is direct uit voorraad leverbaar!
De portemonnees en tassen met vrolijke prints kunnen zowel in de Dugros Cash & Carry als ook online via de webshop worden besteld. Met het zomerse weer in aantocht zijn deze producten niet te missen in het assortiment. ‘De hippe en gedetailleerde prints maken de uitgewerkte modellen helemaal af‚Äô, aldus Robert-Jan.
Deze eerste collectie is het begin van een mooie samenwerking. Meer informatie is te vinden op www.mellimello.com en www.dugros.nl.

Ook interessant