Fashion & lifestyle, Jewels & watches, Kids Universe, Kitchen & Design 31 augustus 2018

Highlights Retailbeurs Utrecht

De volgende highlights mag je niet missen tijdens je bezoek aan Retailbeurs Utrecht.
Centrale Hal Beatrixgebouw
Retailbeurs Utrecht begint in de Centrale Hal van het Beatrixgebouw. Ontdek het shop-in-shop concept van Biba en diverse lifestyle & living producten van diverse leveranciers, waaronder Elzet Gifts & Living, Gezinnig en Labour of Art.
Jewels & Watches
Direct bij de entree van Jewels & Watches wordt je ge√Įnspireerd met de laatste trends op gebied van sieraden en horloges. Ook kun je ’the golden dress’¬† bewonderen; een ontwerp van Bas Verdonk en Dennis Diem, gemaakt van bladgoud!
Tevens kun je deelnemen aan de volgende workshops:

  • 11.00 Trendpresentatie door Bas Verdonk
  • 12.00 Workshop social media door LT Media
  • 14.00 Trendpresentatie door Bas Verdonk
  • 15.00 Workshop social media door LT Media

Fashion World
Op Fashion World laat styliste Mara Stevelmans zien welke items passen in de trends van het najaar. Deze kun je vervolgens direct inkopen bij de diverse leveranciers. Ook mag je fashion label JK Fashion niet missen; een nieuw merk op Retailbeurs Utrecht met prachtige fashion items! Jantje showt haar collectie op de catwalk en in haar showroom.
Kitchen & Dining
Op Kitchen & Dining worden de zintuigen verleidt met heerlijke kookdemo’s door o.a. Kitchenaid, Greenpan, AEG, Demeyere, Van Kempen, Cromin, Groupe seb en IT&M. Ontdek de keukenapparatuur en geniet van het resultaat!
Kids Universe
Het meest complete aanbod op gebied van speelgoed, knuffels, boekjes en overige kidsproducten vind je op Kids Universe. Breinbrekers, hersenkrakers, bordspellen, babydesign, knuffels en houten speelgoed – je vindt het hier. Vergeet niet om even door de knuffelboog te lopen!
Plattegronden
Bekijk de plattegronden van de Centrale Hal, Jewels & Watches, Fashion World, Kitchen & Dining en Kids Universe onderstaand.
We wensen je veel inspiratie, plezier en natuurlijke goede zaken!

Ook interessant