Fashion & lifestyle 17 juni 2020

Hartverwarmende actie van TABOO

TABOO sieraden

In deze voor velen moeilijke en vreemde tijd wil TABOO graag iets doen. Daarom heeft het sieradenmerk een prachtig product ontworpen en gemaakt. Het betreft een sieradenlijn die past bij deze moeilijke tijd en in het bijzonder voor mensen die elkaar niet fysiek kunnen zien of bezoeken.

Onafscheidelijke harten

TABOO bedacht hiervoor twee kaarten met sieraden (dames of heren), waarbij op beide kaarten een half hart zichtbaar is. Eén enkele kaart en hart is niet compleet zonder de andere helft. De twee delen vormen samengevoegd een compleet hart. Een mooi moment voor als de fysieke afstand niet meer van kracht is.

Samen zijn, bij elkaar horen, verbondenheid, ik denk aan jou, onafscheidelijk zijn; allemaal termen die van toepassing zijn op dit cadeau, maar ook op deze tijd. Op het moment dat twee personen elkaar weer mogen of kunnen bezoeken, zijn beide kaarten samen te voegen tot een compleet hart in plaats van een ‚Äėgebroken‚Äô hart zoals velen het nu waarschijnlijk ervaren. Daarnaast zijn beide personen figuurlijk aan elkaar verbonden, aangezien ze beide identieke exemplaren van hetzelfde sieraad dragen.

Actie

Het tweede sieraad hoef je als retailer niet te betalen, dat krijg je van TABOO cadeau.

Ontdek de collectie bij Trade Mart Utrecht of via www.taboosieraden.nl.

COME & SEE IT!
TABOO Sieraden, stand C339

Nog niet in het bezit van een ticket voor de inkoopdagen? Registreer je hier voor gratis toegang.

Ook interessant