Fashion & lifestyle 7 juli 2020

Eucalyptus lijn van Nature bijoux

Nature bijoux Eucalyptus

Al 35 jaar biedt Nature bijoux twee keer per jaar originele, verrassende, handgemaakte collecties. Het merk is bijzonder dankzij de rijkdom en diversiteit van de natuur. De materialen die worden gebruikt in haar creaties zijn verkregen met respect voor de mensenrechten en biodiversiteit.

Eucalyptus collectie

Een van de iconisch collecties is de Eucalyptus lijn. De materialen die voor deze lijn gebruikt worden, zijn aventurine, capiz, peridot,rutilite, Afrikaanse turkoois en Tibetaanse turkoois. De oorbel is hier een mooi voorbeeld van.

Amaury Christin

Sinds 2009 is Amaury Christin de artistieke directeur van het merk Nature bijoux. Hij is verantwoordelijk voor de talrijke verrassende verhalen om vrouwen te laten dromen. ‚ÄėIk doe wat ik leuk vind en werk heel instinctief. Ik maak niet alleen bijoux, ik wil een universum cre√ęren, verhalen vertellen, materialen ontdekken en met ze spelen. De verscheidenheid en de overtuigingskracht van de natuurlijke materialen staat aan de bron van het concept van het merk. Deze rijkdom biedt Nature een enorme expressieve vrijheid.‚Äô

De hele collectie van Nature bijoux vind je via www.nature.fr en bij Trade Mart Utrecht.

COME & SEE IT!
Nature bijoux, stand C321

Nog niet in het bezit van een ticket voor de inkoopdagen? Registreer je hier voor gratis toegang.

Ook interessant