Algemeen, Exposanten nieuws, Fashion & lifestyle, Jewels & watches, Kitchen & Design 10 september 2020

Praktische informatie Retailbeurs Utrecht

Data en openingstijden
Zondag 13 september 09.30 – 19.00 uur
Maandag 14 september 09.30 – 19.00 uur
Dinsdag 15 september 09.30 – 17.00 uur

Veilig zaken doen
Tijdens de najaarseditie van de Retailbeurs Utrecht staat de veiligheid van bezoekers en exposanten met stip op één. De beurs wordt ruim opgezet, alle activiteiten worden georganiseerd volgens het 1,5-meterprotocol en aan de hand van looproutes en tijdsloten zorgen we ervoor dat het nooit te druk wordt op de beursvloer. Zo kun jij op een veilige manier inkopen doen en je laten inspireren door de laatste retailontwikkelingen. En no worries: ondanks de maatregelen zorgen we er natuurlijk voor dat het een supergezellige beurs wordt.

Bekijk hier de voorzorgsmaatregelen die we zullen treffen:  trademart.nl/veiligzakendoen.

Tickets
In verband met COVID-19 en de veiligheid van onze bezoekers, zijn er tijdsloten toegevoegd aan de registratie. Als je graag de hele dag naar Retailbeurs Utrecht wilt komen of ook een andere etage wilt bezoeken, dan kan dit natuurlijk! Hiervoor kun je je nogmaals registreren.

Plattegrond

Parkeren
Tijdens de Retailbeurs Utrecht geldt een aangepast parkeertarief voor bezoekers. Parkeer op één van de terreinen van Jaarbeurs (P1, P2, P3 of P4) en betaal een dagtarief van slechts 10 euro! Je koopt de parkeerkaart op de dag dat je Retailbeurs Utrecht bezoekt bij de receptie in het Beatrixgebouw op vertoon van je e-ticket of jaarkaart.

Aanrijroute parkeren P3 en laden en lossen goederenlift (5)
Let op > de van Zijstweg (straat waar je P3 oprijdt en welke uitkomt op de Croeselaan) is tijdelijk AFGESLOTEN. Om nu toch op P3 te komen of bij de goederenlift 5 (Mineurslaan) neem je niet de van Zijstweg maar de Balijelaan om vervolgens uit te komen op de Croeselaan. Google maps is altijd actueel betreft het juist aanrijden

We ontmoeten je graag op de Retailbeurs! Hét event voor retail Benelux.
Trade Mart 50 jaar de tijd vooruit. COME & SEE IT

Ook interessant