Fashion & lifestyle 13 februari 2020

OOZOO TIMEPIECES ZOMER COLLECTIE 2020

De inspiratiebron van deze collectie neemt ons mee naar een welbewogen dag in het noorden van Afrika. Daar waar de hitte je een warm welkom heet voor het bezoek aan de souk, eindeloze woestijnen en magische Arabische nachten.

Een ochtend in Marrakech

Begin de dag met een prachtig lied van een leeuwerik terwijl je de zon boven de stad ziet opkomen. Dit eerste moment van de dag is al een aardig begin van een prachtig kleuren palet. De zacht geschilderde lucht met warme tinten geel, bruin en rood is het perfecte beeld om het kleurgebruik van deze zomer in kaart te brengen.

Souk teinten

Warme en levendige kleuren achtervolgen je het gehele seizoen. Vooral tijdens een bezoek aan de lokale souk, waar de smaken, geuren en het rumoer je naar de kraampjes lokken. Deze setting bevat kleurrijke kruiden zoals bieslook, saffraan en kaneel. Deze kleuren vind je dan ook terug in zowel de dames- als de herendesigns. Ook het moza√Įekpatroon en de prachtige blauwe en mintgroene tinten zijn een vrolijke toevoeging aan de OOZOO zomercollectie 2020. Hun eigen OOZOO-moza√Įek maakt haar rentree in deze collectie en ook een nieuw stippen-patroon maakt haar debuut.

Van koraal tot aan de kust

De briljant witte en blauwe tinten blijven zichtbaar tot aan de helderblauwe oceaan. Ook de onderwaterwereld is een inspiratie geweest voor een van de ontwerpen van deze collectie. OOZOO heeft een volledig nieuw design met een buitengewone wijzerplaat, namelijk een reli√ęf van koraal. De designs zijn uitgevoerd in een bijpassend kleurenpalet, op basis van de bodem van de oceaan tot aan het groen van de palmbomen die de kustlijn kleuren.

Down town

Terug in het dichtstbijzijnde stadscentrum kom je roze geschilderde gebouwen tegen die zijn versierd met geometrische ramen en potten met exotische planten. Een van hun favoriete planten moet toch wel de Monstera zijn. Daarom hebben ze de bladeren van deze unieke flora gekozen om in een nieuw wijzerplaatpatroon om te toveren en we zijn erg enthousiast over het resultaat.

1001

Terwijl de zon langzaam verdwijnt, gaan we op een tapijt-ritje op weg naar een 1 uit duizenden magische nacht. Verwacht opvallend, goud, glanzend en sprankelend. Zoals ze al eerder zeiden; “Sparkles never go out of style.” Met brushed horlogekasten, glinsterende wijzerplaten en glanzende bracelet-horlogebanden hebben ze veel nieuwe damesseries waarmee je overal op elk moment van de dag kunt schitteren. Niet alleen de ‚ÄėYasmines‚Äô, maar ook de ‚ÄėAladdins‚Äô onder ons krijgen de gelegenheid om de nacht door te shinen, met het chive- of evening bluemesh-ontwerp van het bestverkochte herenontwerp van OOZOO.

COME & SEE IT! STAND X2 E545

Ook interessant