Algemeen, Kitchen & Design 8 september 2021

Jouw Perfetta kopje koffie!

Onze nieuwe koffie producten zijn er om je van een het perfecte kopje koffie te voorzien. Neem bijvoorbeeld de nieuwe espressomachine, Perfetta! De Grind & Infuse Perfetta maakt de lekkerste koffievariaties, zoals een echte barista dit ook doet. De koffiemolen heeft in totaal 25 maalinstellingen en zorgt ervoor dat jouw koffiebonen perfect gemalen worden voor dat perfecte kopje koffie. Dit is slecht pas de eerste stap! De microtimer en de geheugenfunctie zorgen voor een dosering die zo nauwkeurig is als een tiende van een seconde. Elke keer opnieuw en opnieuw om je te verzekeren van de echte barista ervaring thuis. Voor smaakaroma’s beschikt de Perfetta over een lagedruk pre-infusie. Daarbij zit er ook een handige tool, de Solis Perfetta Coffee Knock-Box. Hierdoor klop je met een druk op de knop eenvoudig je gebruikte koffie uit de filterdrager. Hierdoor voorkom je onnodige rommel! Ook controleert deze nieuwe tool op de droogheid van je koffieresidu. Is deze nog een beetje vochtig? Dan moet je een beetje sleutelen aan de instellingen van het apparaat. 

Plaats je op de Retailbeurs Utrecht een order voor de nieuwe Perfetta? Dan ontvang je een smakelijk pakket van Brandmeesters! Heerlijk voor jezelf óf om cadeau te geven in een winactie in je winkel ter promotie van de Perfetta!

Naast de nieuwe Perfetta, presenteert Solis nog drie andere nieuwe producten op Retailbeurs Utrecht naast het reeds bestaande assortiment! 

DE LEKKERSTE THEE, OP DE PERFECTE TEMPERATUUR
Zwarte thee, witte thee, groene thee, kruidenthee, iedereen heeft zijn of haar eigen favoriet! Wist je dat voor elke theesoort een andere watertemperatuur nodig is? Daarnaast is de trektijd van elke theesoort verschillend. Wil jij thee kunnen zetten zonder je zorgen te maken of de thee wel sterk genoeg is? Dat kan met de Tea Kettle Automatic! 

TOAST MET EEN VERRASSENDE TWIST
Wat is er lekkerder dan een smakelijke toast met kaas, worst of jam om de dag mee te beginnen? Met de Sandwich Toaster kun je nog veel meer dan enkel toast maken! Je maakt in een handomdraai de lekkerste croque monsieurs, sandwiches en bagels. 

MULTIFUNCTIONELE RIJST- EN AARDAPPELKOKER
Met deze multifunctionele rijst- en aardappelkoker bereid je perfecte rijst, optimaal gekookte aardappelen en vitaminerijke gestoomde groenten. De Rice & Potato Cooker is erg ruim en heeft een inhoud van 5 liter. Met zijn 7 programma’s, 3 programmeerbare geheugenfuncties en 24- uurs timer, is dit de ideale multifunctionele koker. 

Standnummer E501, etage 3

Ook interessant