50 jaar Trade Mart, Geen categorie 21 februari 2020

“Na afloop stonden we met het hele team op de tafels te dansen”

“Mijn eerste Trade Mart zal ik niet snel vergeten. Daar stond ik dan met mijn cowboyboots aan tussen allemaal hooggehakte en tiptop verzorgde dames. En Maarten, mijn partner, had gewoon zijn denim en sneakers aan. Tegenwoordig is dat niet ongewoon maar in die tijd was de beursvloer een zeer chique aangelegenheid. We voelden ons een vreemde eend in de bijt. Nu niet meer natuurlijk. Een van de hoogtepunten was de voorjaarsbeurs van 2012. We hadden zo’n extreem goede beurs gedraaid dat we na afloop met het hele team op de tafels stonden te dansen onder het genot van goede tunes en mojito’s uit eigen bar. Hoewel de vloer allang gesloten was, druppelden er steeds meer standhouders binnen. Dat mondde uit in een supergezellig feestje. Heerlijk. Waar ik voldoening uit haal is dat we op een eerlijke manier mooie en duurzame producten maken. Een zilveren sieraad wordt vaak ook mooier naarmate je het langer draagt. Zo wordt Silk een onderdeel van iemands leven. Dat vind ik een mooie gedachte.”

Ook interessant