50 jaar Trade Mart, Geen categorie 3 februari 2020

“Een betere binnenkomer kun je niet hebben”

Pollé
Leverancier van PURESIGNS bestek

“Mijn allereerste beurs was de laatste op Jaarbeurs Vredenburg. Daarna is Trade Mart ervoor in de plaats gekomen. Alle beurzen heb ik meegemaakt. Eerst in dienst bij mijn vader, later als exposant. Ik heb ook in verschillende etagecommissies gezeten. Mooie herinneringen aan Trade Mart genoeg. Wat ik niet snel zal vergeten, is dat ik ooit een kristallen tafel van Lalique verkocht van 175.000 gulden. Het was notabene de eerste keer dat ik er met Lalique stond. Een betere binnenkomer kun je niet hebben. De 1-guldenfeesten op maandagavond tijdens de voorjaarsbeurzen waren ook hoogtepunten. Trade Mart heeft mij ontzettend veel nieuwe contacten en klanten opgeleverd. In die beginjaren had ik er bovendien mijn showroom. Nu sta ik er om het nog jonge merk PURESIGNS onder de aandacht te brengen. Een mooi merk voor op tafel en in je huis. Kwalitatief hoogwaardig en met veel aandacht voor vorm, kwaliteit en functionaliteit. Kom anders even langs!”

Deelnemen?
Wil je ook deelnemen als exposant aan Trade Mart Utrecht of de Retailbeurs Utrecht? Hier vind je meer informatie over de deelnamemogelijkheden.

Ook interessant