50 jaar Trade Mart, Geen categorie 10 januari 2020

“Trade Mart is voor ons dé plek om te laten zien waar Le Creuset voor staat”

Le Creuset
Specialist in hoogwaardig kookgerei, bakgerei en wijnaccessoires

“Mijn eerste kennismaking met Trade Mart is alweer zo’n veertig jaar geleden. Ik werkte toen bij de horecagroothandel Jan Louwers in Eindhoven en bezocht de Utrechtse beurs samen met een collega. Het merk Le Creuset was al heel lang aanwezig op de beurs en werd in de Benelux vertegenwoordigd door Saey in Kortrijk. Begin 1994 was Le Creuset voor het eerst zelf aanwezig op de beurs. In de stand van OK Import hadden we een kleine vitrine, die gevuld was met onze wijnaccessoires. Daarna volgde een stand van 20 m² en sinds een aantal jaren hebben we een stand van ruim 100 m².

Trade Mart is voor ons dé plek om te laten zien waar het merk Le Creuset voor staat. Dat doen we door al onze producten te presenteren. Denk aan onze bekende gietijzeren braad- en stoofpannen. Maar ook aan koekenpannen, ovenschalen, bakvormen, fluitketels, kruidenmolens, messen, schorten, ovenwanten, pannenlappen, kurkentrekkers, wijnkoelers en wijnkoelertassen. Trade Mart heeft enorm bijgedragen aan de groei van het merk Le Creuset in Nederland. Ik zie het als een ontmoetingsplaats voor ondernemers en als dé vakbeurs voor bedrijven die hun producten willen presenteren.”

Deelnemen?
Wil je ook deelnemen als exposant aan Trade Mart Utrecht of de Retailbeurs Utrecht? Hier vind je meer informatie over de deelnamemogelijkheden.

Ook interessant