50 jaar Trade Mart, Geen categorie 21 februari 2020

“In de toekomst zie ik Trade Mart als een inkoopcentrum waar je ook kennis kunt kopen”

“Trade Mart een eigentijds inkoopcentrum, centraal gelegen, met als meerwaarde de zekerheid en stabiliteit van vijftig jaar kennis en ervaring. Van grote toegevoegde waarde vind ik zeker ook de enthousiaste professionals van Trade Mart, die met je meedenken. Er is ruimte voor mijn ideeën, die waar mogelijk worden gefaciliteerd. Het evenement wordt professioneel gepromoot. En je ontmoet veel leuke mede-exposanten, met wie je lekker kunt ‘sparren’ over de meest uiteenlopende zaken. Daarnaast is Trade Mart ook zakelijk interessant. Het heeft mij een bredere klantenkring opgeleverd en een mooie showroom van waaruit ik verder kan werken. In de toekomst zie ik Trade Mart als een multifunctioneel inkoopcentrum, waar de detaillist niet alleen artikelen maar ook kennis kan inkopen. Eigenlijk een ‘all-in’ inkoopcentrum waar ook bijvoorbeeld fotografen, tekstschrijvers, webbouwers, verzendbedrijven, verpakkingsbedrijven en cateraars hun diensten aanbieden. Als belangrijkste trend voor de komende jaren zie ik de groeiende vraag naar hoogwaardige en eco-vriendelijke producten. Op die trend speel ik zelf in met mijn zijden, ecoprint sjaals van mijn eigen label: Blom…wearing nature. Dat wordt volgens mij het product van 2020.”

Ook interessant