50 jaar Trade Mart, Geen categorie 25 maart 2020

“In de beginjaren borrelden we tot in de late uurtjes”

F&M Bijoux op Trade Mart

Marlou van Kooten, F&M BIJOUX
Leverancier van sieraden, haarbanden, tassen en andere modeaccessoires

“Mijn beginjaren op Trade Mart kan ik me nog goed herinneren. We borrelden tot in de late uurtjes in de stand, samen met standhouders als Claudia Kali, Prinsen BV, Surel Horloges, Gronilux, Interbyoux. We hadden een heel goed onderling contact. Het was een mooie ontmoetingsplek voor de verkoop naar grotere klanten, zoals de inkopers van grote warenhuizen en inkoopcombinaties. Trade Mart heeft een unieke positie op een centrale plek in het hart van Nederland, die makkelijk te bereiken is voor iedereen. En je kunt er goed verkopen. De trend die me het meeste is bijgebleven is de fopspeentjes rage, daar hebben we er duizenden van verkocht.

Trade Mart zie ik in de toekomst het liefst als vernieuwend en ondernemend. Een plek om inspiratie op te doen zodat je geprikkeld wordt om andere dingen te proberen en origineel te blijven. Als kleine ondernemer zul je creatief en ondernemend moeten zijn, om je te onderscheiden van de massa. En van de concurrentie.”

Deelnemen?
Wil je ook deelnemen als exposant aan Trade Mart Utrecht of de Retailbeurs Utrecht? Hier vind je meer informatie over de deelnamemogelijkheden.

Ook interessant