50 jaar Trade Mart, Geen categorie 21 februari 2020

“Er is ontzettend veel kennis op de beursvloer aanwezig”

Margreet van Delft, oprichter van Flow Jewels
Ontwerper en leverancier van sieraden

“Van jongs af aan ben ik gefascineerd door kralen en sieraden. Altijd was ik ermee bezig. Op een gegeven moment begon ik ze zelf maken. Mensen zeiden tegen me: waarom begin je niet je eigen sieradenlijn? Dat heb ik gedaan. In 2011 ben ik met Flow Jewels begonnen. In hetzelfde jaar stond ik op Trade Mart. Super leerzaam was dat. Ik had nauwelijks ervaring met ondernemen en opeens was ik een start-up. Dan is het fijn als je af en toe op anderen kunt leunen. Ik heb veel van mijn collega-exposanten geleerd. Er is natuurlijk ook ontzettend veel kennis op de beursvloer aanwezig. Hoe dan ook, die samenhorigheid was mooi. Mijn oorbellen van mooie natuurlijke materialen doen het momenteel erg goed. Trade Mart helpt daarbij. Ik heb nu een showroom op een centraal punt in Nederland waar ik klanten kan ontvangen. Heel fijn.”

Deelnemen?
Wil je ook deelnemen als exposant aan Trade Mart Utrecht of de Retailbeurs Utrecht? Hier vind je meer informatie over de deelnamemogelijkheden.

Ook interessant