Labels and Stitches op Fashion & Lifestyle

Deel

Gekopieerd

Prachtige kleuren en vrolijke printjes, je vindt het bij Labels & Stitches! Met merken als Surkana, Grünbein shoes en het accessoiresmerk Les Touristes toont Labels & Stitches een mooi assortiment op Retailbeurs Utrecht. Laat je verrassen door fashion, accessoires, sokken, handschoenen, sjaals, tassen en meer.

Merk: Les Touristes
Sinds onze oprichting werken we samen met dezelfde werkplaatsen waarmee we een duurzame relatie hebben opgebouwd. Eén van de werkplaatsen bevindt zich in Jaipur. Dit familieatelier is gespecialiseerd in katoenen voile en prints. De oorsprong van katoen is Indiaas en de prints zijn gezeefdrukt.

Een andere werkplaats is gespecialiseerd in canvas. Het bedrijf is gevestigd in Tamil Nadu (ten zuiden van India). Het bedrijf beschikt over certificeringen (ethiek en ecologisch verantwoord) De stoffen zijn oeco-tex gecertificeerd

Onze lijn briefpapier wordt gemaakt in Frankrijk, in Lotharingen, en het gebruikte papier wordt gerecycled

Surkana collectie

Dit prachtig Spaans merk is een heeft kleurrijk kleding met mooie prints en is zeer betaalbaar. 

Fil de Jour

Materialen, kleuren, prints, verfijning, comfort en originaliteit zijn de sleutelwoorden van dit ultravrouwelijke merk. Alles is verkrijgbaar in panty’s, maillots, sokken, handschoenen, hoeden, sjaals en andere accessoires, waardoor het essentiële modestukken zijn.

Dub &Drino

Kleuren en design maken het een merk vol verrassingen. Voor deze lijn footwear en accessoires; de kleuren barsten, de patronen botsen, trillingen, vrolijkheid en draagplezier voor het hele gezin!

Textiel creaties

Al hun ontwerpen worden in eigen huis en exclusief gemaakt, in eigen studio’s / of in samenwerking met grafische ontwerpers.

Het verhaal

Jérôme Gigot en Yann Gicquel, makers van Les Touristes, zijn sterk beïnvloed door hun reizen naar de vier uithoeken van de wereld.

Les Touristes werd in 2003 voor opgericht in de wijk Marais in Parijs, met de opening van een boetiek met een selectie objecten die van heinde en verre zijn samengesteld. Sinds 2006 heeft Les Touristes een unieke textiellijn gecreëerd met een voorliefde voor kleur, vrolijke prints en vintage en ongebruikelijke patronen – collecties gebaseerd op een mondiaal concept dat mode combineert met decoratie om het dagelijks leven zowel thuis als onderweg op te fleuren.

Les Touristes hangen hun hoeden regelmatig op in India, waar hun stoffen met de hand worden bedrukt, in nauwe samenwerking met een familieatelier in Jaipur, Rajasthan, die traditionele zeefdrukmethoden gebruikt.

Showroom Labels and Stitches (etage 2: Fashion & Lifestyle) 
Registreer je gratis voor Retailbeurs Utrecht (10 t/m 12 maart 2024 bij Trade Mart Utrecht): registerenGerelateerde artikelen