Kitchen & Design Expedition – Win een Retailbeurspakket!

Deel

Gekopieerd

Nieuw dit jaar: Kitchen & Design Expedition!

Om alle merken, producten en apparatuur echt te ervaren, kun je op Retailbeurs Utrecht ook de speciale Kitchen & Design Expedition op etage 3 doen. Je loopt een route langs de showrooms van tien exposanten die je van alles laten proeven, proberen en doen. Zo kun je werken aan je snijtechnieken en demo’s volgen onder het genot van een hapje en een drankje. Wanneer je alle exposanten van de Expedition bezoekt, maak je bovendien kans op het speciale Kitchen & Design Retailbeurspakket ter waarde van 500 euro.

De prijzen worden aangeboden door Solis, Style de Vie, Fast2Market, SMEG, Bodart/ Bamix, Groupe Seb/ WMF, RiD /Hoptimist, IT&M, Interhal, Första, La Cucina, Demeyere en LivWise. Bij de entree van etage 3: Kitchen & Design ontvang je een stempelkaart om kans te maken op het prijzenpakket.

Exposanten van de Kitchen & Design Expedition!

WMF
Demo’s met de WMF Perfection koffiemachine + de KITCHENminis Edition Black + koekenpannen. Allerlei heerlijke gerechtjes, van overheerlijk cappuccino tot smoothies en pannenkoekjes.

IT&M
Demo’s:  soep (smart pressure cooker), slowjuice sapjes (smart slowjuicer), groentechips (voedseldroger) en sinaasappelsap (the juicer). Alle producten die gebruikt gaan worden tijdens de demo’s zijn van het merk Espressions.

SMEG
Bezoek de stand van SMEG en proef de lekkere hapjes uit de nieuwste combi-stoomoven in Jaren ’50 stijl. SMEG is een van oorsprong Italiaans familiebedrijf, opgezet in 1948 door Vittorio Bertazzoni. Naast het complete inbouwassortiment staat SMEG vooral bekend om de iconische FAB retro-koelkasten en het klein huishoudelijke assortiment in Jaren ’50 stijl.

Bodart / Bamix
Demo met de bamix Cordless. Voor de demo zullen we een grote glazen vaas met water en enkele stukken groenten vullen, zodat we de kracht van de bamix kunnen aantonen. Bezoekers krijgen de kans om de machine hierin zelf te testen.

Interhal / Abodee
Een fris drankje in de nieuwe glazen Level van Zwiesel Glas gemaakt met de iSi Sodamaker. Dit drankje zal ter plekke gemaakt worden waardoor de iSi Sodamaker meteen gedemonstreerd wordt. Daarnaast serveren we een lekkere verse quiche bereid en geserveerd uit een schaal van Emile Henry in de nieuwe kleur Cedre.

En laat je natuurlijk ook verrassen bij de andere deelnemers van de Expedition: Solis, Style de Vie, Fast2Market, RiD en Första.

Gerelateerde artikelen