EXPOSEREN BIJ TRADE MART UTRECHT

Trade Mart Utrecht is het inkoopcentrum voor de retailer in de Benelux. In ons handelscentrum komen alle relevante marktpartijen samen. Fabrikanten, groothandels, distributeurs, salesagenten, leveranciers, winkeliers, stylisten en pers ontmoeten elkaar en delen kennis en inzichten over relevante trends en  marktontwikkelingen. Samen vormen we de schakel van oorsprong naar consument.

Retailbeurzen 2024
Naast de inkoopdagen zijn er in 2024 twee Retailbeurzen. De Najaarseditie vindt plaats van 15 t/m 17 september. Daarnaast is etage 2 (Fashion & Lifestyle) ook open tijdens inkoop maandagen en etage 3 (Kitchen & Design) 4 keer per jaar.  Heb je interesse in een stand voor de Retailbeurs of een vaste showroom? Onze sales accountmanagers bekijken graag samen met jou de deelnamemogelijkheden per etage en segment.

HÉT INKOOPCENTRUM VAN DE BENELUX!

Bij Trade Mart Utrecht vind je alles onder één dak. Tijdens de Retailbeurs Utrecht vindt de bezoeker een compleet aanbod op één locatie. Jewels & Watches, Fashion & Lifestyle en Kitchen & Design doen tegelijkertijd zaken verdeeld over drie verdiepingen. De wens voor de bezoekers om onder één dak in te kopen gaat hiermee in vervulling. Profiteer van deze synergie en geef je verkoop een extra boost!

Neem contact op met een van onze accountmanagers voor de mogelijkheden. Zij staan klaar om jou verder te helpen aan een succesvolle beursdeelname!

Ontdek de mogelijkheden

EXPOSANTEN AAN HET WOORD

Marjolijn van der Pol – Typisch Thuis

5 Jaar geleden vertrokken van de 3e etage en afscheid genomen van onze immens grote stand.

Zoals we allemaal weten zijn de afgelopen jaren ‘bijzonder’ geweest en wilden we zo ontzettend graag terug naar het echte, persoonlijke contact met onze klanten en onze producten fysiek kunnen laten zien en voelen. Dat hebben we erg gemist.

En dan is de keuze niet zo moeilijk. De Trademart in Utrecht is hierbij het enige platform in Nederland, centraal gelegen waar wij onze merken goed zichtbaar kunnen maken en waar wij ons (Typisch) Thuis voelen… En samen met onze collega standhouders doen we ons best om dit gevoel ook naar de bezoekers over te brengen.

Jane Veenstra – Fair items

De Trade Mart Utrecht is voor ons heel belangrijk omdat ik de klant persoonlijke aandacht kan geven en de verhalen achter mijn fairtrade en duurzame producten kan vertellen. Alle producten kunnen meteen ook gekocht en meegenomen worden.
Ook belangrijk is dat de Trade Mart Utrecht centraal ligt met het treinstation om de hoek! Onze missie is om er samen een bruisend inkoopcentrum van te maken. Daar zijn we hard mee bezig.