BEREIKBAARHEID

De beste manier om naar de Jaarbeurs te komen is met het OV

Jaarbeurs vind je in hartje Utrecht, pal naast station Utrecht Centraal. Binnen enkele minuten lopen sta je in het Beatrixgebouw waar Trade Mart Utrecht zich bevind! Groot voordeel van het OV is dat je uitgerust aankomt en je vol energie aan jouw bezoek aan het event begint!

Kom je toch met de auto en wil je parkeren? Maak dan gebruik van P2, P4, P6 of de P&R terreinen in de omgeving.  

Met de auto naar Jaarbeurs

Je kunt met de auto helemaal tot aan het hallencomplex rijden. Jaarbeurs staat op de ring van Utrecht goed aangegeven. De borden leiden je naar de beperkte parkeergelegenheid op P2, P4 en P6 van Jaarbeurs. Het parkeertarief  bedraagt €4,40 per uur (P2, P4 en P6). Het dagtarief voor P2, P4 en P6 €28,-

Reserveer voorafgaand aan je bezoek een dagkaart en bespaar €4,-
Voorkom wachtrijen en reserveer online alvast een dagkaart. Vul je kenteken in en rijd contactloos in en uit.

Met de auto naar een P+R

Kom je liever met de auto, kies dan voor een P+R met een bus- of tramverbinding.

Volg vanaf de snelweg de borden P+R en parkeer je auto voor maar € 6,- bij een van de vier P+R parkeerplaatsen in Utrecht.

Met een combiticket reis je samen met maximaal 5 collega’s vanaf de P+R parkeerplaats naar Jaarbeurs. Zo reis je voordelig samen! Een combiticket is verkrijgbaar bij de betaalautomaat van de P+R parkeerplaats.

Bekijk hier alle P+R parkeerplaatsen in Utrecht en plan je reis vooraf.

Pick up point

Heb je inkopen gedaan bij de Trade Mart Utrecht en wil je deze gelijk meenemen om te verkopen in je eigen winkel? Dat kan! Maak dan gebruik van het Pick up point.