Theatersessie: ‘Woorden die werken, de kunst van gastvrijheid in Retail!’

Deel

Gekopieerd

Maak je klaar voor een inspirerende en interactieve workshop die je winkelervaring naar een hoger niveau tilt! Tijdens deze boeiende sessie, vol praktische inzichten en nuttige tips, behandelen Judith en Gerda de volgende onderwerpen:

De Experience Economie: Ontdek wat gastvrijheid écht betekent in 2024 en waarom het cruciaal is voor succes.

De Customer Journey: Leer wanneer en hoe je welk gedrag moet tonen om de perfecte winkelervaring te creëren.

De Rol van de Verkoper: Begrijp hoe klanten jou ervaren en transformeer die ervaring.

Tips & Tricks met Impact: Ontvang direct toepasbare adviezen die je meteen op de winkelvloer kunt inzetten voor gegarandeerd succes!

De workshop is interactief en boeiend. Door middel van vragen en korte gesprekken zorgen Judith en Gerda ervoor dat iedereen zich betrokken voelt. Op hun mobiele whiteboard schrijven ze waardevolle feedback en tips, die de deelnemers kunnen overnemen in de notitieboekjes die gratis worden uitgedeeld. Daarnaast besteden ze veel aandacht aan de ‘look and feel’ met boeiende presentaties op het beamerscherm.

Judith en Gerda zijn een bekend duo dat staat voor leerzame, lachwekkende en praktische trainingen. Met hun alledaagse winkelvloer anekdotes maken ze van deze workshop een onvergetelijke ervaring. Sluit je aan en beleef een dag vol kennis en plezier.

Kom naar de sessie van Judith en Gerda en ontdek hoe jij jouw winkelervaring kunt transformeren!