Theatersessie: Bodylanguage door Denise Dechamps

Deel

Gekopieerd

Heb je altijd al willen weten hoe je de lichaamstaal van anderen kunt lezen? Bijvoorbeeld tijdens een verkoopgesprek of bij het verwelkomen van een klant of inkoper in je winkel. In deze interactieve lezing leer je veel voorkomende non-verbale signalen te lezen bij anderen en hoe je jouw lichaamstaal effectief kunt inzetten om ervoor te zorgen dat er meer mensen naar jouw stand komen. Bepaalde lichaamstaal helpt hierbij, terwijl de verkeerde houding er juist voor kan zorgen dat mensen wegblijven.

De lezing wordt gegeven door psycholoog en lichaamstaalexpert Denise Dechamps, bekend van radio, tv en haar true crime docuserie op Discovery Channel. In een gesprekje van tien minuten toont zij zo’n 250 non-verbale signalen. Dit gebeurt grotendeels onbewust, maar wat betekenen die signalen? Lichaamstaal is de ongefilterde vertaling van wat er van binnen gebeurt. Bijvoorbeeld of een klant meteen geholpen wil worden of rustig wil rondkijken. Of de inkoper al overtuigd is van de aankoop of meer informatie nodig heeft. Dit is allemaal terug te zien in de lichaamstaal.

Na deze lezing zal je met andere ogen kijken naar de gesprekken die je dagelijks voert! Denise Dechamps zal je leren hoe je deze signalen kunt herkennen en interpreteren, zodat je effectiever kunt communiceren en beter kunt inspelen op de behoeften en wensen van je klanten. Mis deze kans niet om je verkoopvaardigheden te verbeteren en je klantcontact te optimaliseren!