Theatersessie: De Verwonderaar Ynzo van Zanten

Deel

Gekopieerd

In de wereld van ondernemerschap en duurzaamheid is Ynzo van Zanten een opvallende naam. Als spreker en voormalig Head of People & Culture en Chief Evangelist bij Tony’s Chocolonely, heeft Ynzo een unieke kijk op maatschappelijke trends en ontwikkelingen. Hij staat bekend om zijn scherpe analyses en prikkelende voorbeelden uit de dagelijkse praktijk.

Ynzo’s carrière begon als een van de grondleggers van Innocent Drinks in de Benelux, waar hij al snel zijn passie voor duurzaamheid en sociaal ondernemerschap ontwikkelde. Zijn tijd bij Tony’s Chocolonely versterkte deze passie alleen maar. Daar werkte hij aan een betere, eerlijkere chocolade-industrie, waar hij zich richtte op zowel de interne bedrijfscultuur als de externe merkboodschap.

Als spreker inspireert Ynzo zijn publiek met verhalen over de zin en onzin rondom duurzaamheid. Hij legt uit wat écht verschil maakt en wat niet meer is dan een trend. Daarnaast deelt hij zijn inzichten over het ‘sociale’ en ‘asociale’ in ondernemerschap. Volgens Ynzo draait het niet alleen om winst maken, maar ook om waarde creëren voor de maatschappij.

Ynzo’s verwondering over de wereld en zijn enthousiasme om anderen te inspireren, maken hem tot een geliefde spreker. Of hij nu vertelt over zijn ervaringen bij Tony’s Chocolonely of zijn visie op de toekomst van duurzaam ondernemen deelt, Ynzo weet altijd te boeien en te inspireren.

Wil je meer leren over duurzaamheid, trends in de maatschappij en sociaal ondernemerschap? Laat je verwonderen door de inzichten van Ynzo van Zanten.