Black+Blum, Emile Henry en Schott Zwiesel bij Interhal Select | Abodee

Deel

Gekopieerd

Tijdens Retailbeurs Utrecht presenteert Interhal Select | Abodee de volgende noviteiten:

Black+Blum

Natuurlijke elegantie ontmoet innovatieve duurzaamheid. Dat is waar Black+Blum voor staat. Het bedrijf richt zich op eten en drinken voor onderweg. Het verhaal begon toen Dan Black en Martin Blum hun krachten bundelden om een merk te creëren dat niet alleen producten van topkwaliteit leverde, maar ook de planeet een handje hielp. Ze geloven in “Koop eens, koop goed,” en alle ontwerpen weerspiegelen dat. Elk product wordt met zorg en precisie ontworpen in de studio in Londen, met oog voor duurzaamheid en levenslange bruikbaarheid.

Emile Henry

Nieuwe kleur Cedre. Onze nieuwe groene ‘Cèdre’ is er één van hen… Majestueus als de boom met dezelfde naam, symbool van kracht en revitalisatie, dit subtiel groen is geïnspireerd op de veranderende tinten van de groenblijvende naaldboom.

Schott Zwiesel

De glazen uit de nieuwe serie wijntumblers Level van Zwiesel Glas maakt indruk met zijn innovatieve ontwerp. Sensorisch getest en zeer functioneel, benadrukt de tumbler perfect de smaak van volle wijnen. De opvallende rand breekt de smaken van intense druivensoorten. Rode wijnen zijn niet de enige die qua smaak en uiterlijk tot hun recht komen. De ca. 12 cm hoge rode wijn tumbler uit de Level serie geeft ook water, diverse frisdranken en dessertcreaties een moderne uitstraling.

 

Registreer je gratis voor Retailbeurs Utrecht (10 t/m 12 maart 2024 bij Trade Mart Utrecht): registeren

Gerelateerde artikelen