Brandslands vast onderdeel van Kitchen & Design

Deel

Gekopieerd

Sinds het najaar, is Brandslands met de merken Zyliss, Cole & Mason, Ken Hom en Swissmar ook een vast onderdeel van Kitchen & Design geworden.
Zeer bekende merken voor de Nederlandse retailers en momenteel enorm in ontwikkeling. Zyliss, ooit begonnen met een knoflookpers, zoals we nu kennen als de Susi, heeft naast deze klassiekers nu ook een hoge kwaliteit glazen container bewaardozen collectie ontwikkeld. Zyliss heeft duidelijk het pad van verduurzaming gekozen door gebruik te maken van verpakking gemaakt van recycled papier maar ook het kunststof dat vervangen gaat worden door de duurzamere combinatie van materiaal met stro en kunststof waardoor er minder plastic nodig is bij de productie van Zyliss.

Het Engelse merk Cole & Mason is de eerste die ooit de kunststof peper en zout molen heeft geproduceerd. Deze is nu vernieuwd met de London molens, perfect in gebruik, hoog in kwaliteit en strak in vormgeving. Cole & Mason is ook bekend van de kruiden strooiers, op de foto de Saunderton shaker, ook handig voor kleine huishoudens of op reis. Voor in de winkels hebben ze mooie presentatie winkel oplossingen en de 4 merken van Brandlands zijn in de mix te bestellen.

Showroom X3.E501 (etage 3: Kitchen & Design) 
Registreer je gratis voor Retailbeurs Utrecht (10 t/m 12 maart 2024 bij Trade Mart Utrecht): registeren

Gerelateerde artikelen