Praktische informatie

Openingstijden Retailbeurs 2024

Zondag 15 september 2024 | RETAILBEURS Jewels & Watches; Fashion & Lifestyle; Kitchen & Design
10:00 - 18:00 uur
Maandag 16 september 2024 | RETAILBEURS Jewels & Watches; Fashion & Lifestyle; Kitchen & Design
10:00 - 18:00 uur
Dinsdag 17 september 2024 | RETAILBEURS Jewels & Watches; Fashion & Lifestyle; Kitchen & Design
10:00 - 17:00 uur
Kalender

Bereikbaarheid

We geven graag tips over de beste bereikbaarheid van de Jaarbeurs.

Jaarbeurs ligt pal naast Utrecht Centraal. Je staat binnen enkele minuten binnen het Beatrixgebouw. Groot voordeel van het OV is dat je uitgerust aan komt en je vol met energie aan jouw dag kunt beginnen.

Parkeerterreinen
Toch met de auto komen? Er kan gebruik worden gemaakt van de Jaarbeurs parkeerterreinen P2, P4 en P6. 

Meer info

Pick up point

Exposantenpassen

De exposantenpassen zijn voor jou als exposant en jouw medewerkers. Deze passen zijn een doorlopend toegangsbewijs tot Trade Mart Utrecht voor onze vaste exposanten en voor de gastexposanten tijdens de Retailbeurs. De exposantenpassen geven je op vastgestelde tijden toegang tijdens de opbouw- en afbouwdagen van de Retailbeurs. Een exposantenpas is strikt persoonlijk.

Toegang tot Retailbeurs / Trade Mart Utrecht uitsluitend met exposantenpas
Binnen een deelnamepakket ontvang je:

 • Vaste exposanten ontvangen 5 exposantenpassen (1 parkeerrecht voor 365 dagen op de parkeerterreinen van Jaarbeurs.
 • Gastexposanten ontvangen 5 tijdelijke exposanten passen. Parkeerkaarten voor jezelf en medewerkers kan je bestellen in het portaal My Jaarbeurs.

Veelgestelde vragen

Zondag 15 september 2024: 08.00 uur – 19.00 uurMaandag 16 september 2024: 08.00 uur – 19.00 uurDinsdag 17 september 2024: 08.00 uur – 21.00 uur (aansluitend afbouw)

Zondag 15 september 2024: 10.00 uur – 18.00 uurMaandag 16 september 2024: 10.00 uur – 18.00 uurDinsdag 17 september 2024: 10.00 uur – 17.00 uur

Vrijdag 13 september 2024 08:00 – 18:00 uur    Inrichting gastexposanten 1e etage (lift 5) 

Vrijdag 13 september 2024 13:00 – 18:00 uur    Inrichting gastexposanten 2e en 3e etage (lift 6) 

Zaterdag 14 september 2024 09:00 – 16:00 uur  Inrichting alle gastexposanten (lift 5)

Zondag 15 september 2024 08:00 – 19:00 uur     Beurs

Maandag 16 september 2024 08:00 – 19:00 uur     Beurs

Dinsdag 17 september 2024 08:00 – 21:00 uur     Beurs/Afbouw

Woensdag 18 september 2024  08:00 – 12:00 uur     Afbouw

Goed dat je je klantrelaties wilt uitnodigen voor Retailbeurs Utrecht en/of Trade Mart Utrecht. Retailers en inkopers registreren zich online gemakkelijk voor een gratis toegangsticket tot de vakbeurs/showrooms.

Je persoonlijke registratie link vind je in MyJaarbeurs via: Nodig jouw relaties uit –> onderaan klikken op dashboardlink –> show invitation link (onderaan de pagina)

Zowel de Retailbeurs als Trade Mart Utrecht is een inspirerende plek vol mooie merken voor retailers & inkopers. Dat communiceren we graag naar bestaande en potentiële bezoekers. We doen dit voor de Retailbeurs met een gerichte bezoekerscampagne en voor Trade Mart Utrecht met een continue contentkalender waarbij we via de website, socials & nieuwsbrieven bezoekers op de hoogte houden van productnieuws, nieuwe collecties, trends, merkverhalen en leveranciersprofielen.

Onze informatie in jouw communicatie
Als exposant ontvang je een toolkit met banners & campangebeelden die je kunt gebruiken in de communicatie van je bedrijf naar klanten. Zo weten zij dat je er staat en geven we meer bekendheid aan de Retailbeurs en/of de inkoopdagen op Trade Mart Utrecht.

Jouw informatie in onze communicatie
Wij bieden je graag de mogelijkheid om jouw nieuws, product- en merkinformatie te delen via onze communicatiekanalen. Vul je exposantenprofiel in via MyJaarbeurs dan is je profiel zichtbaar op de bezoekerswebsite en komen je merken naar voren bij de zoekresultaten van een bezoeker.
Je mag je product- en bedrijfsnieuws sturen naar info@trademart.nl

Taggen & hashtags
Door @trademartutrecht te taggen in je berichten en de hashtags #retailbeurs  #trademartutrecht #letsmeet te gebruiken, kunnen we jouw posts volgen en doorplaatsen op onze kanalen. Zo versterken we de boodschap aan retailers dat ze echt iets missen wanneer ze niet naar Trade Mart Utrecht komen!

My Jaarbeurs zorgt ervoor dat je jouw beursdeelname snel en efficiënt kunt voorbereiden. Je vindt alle nodige informatie op één plek en er staat een Exhibitor Checklist voor je klaar. Nog even op een rijtje wat je binnen My Jaarbeurs kunt vinden:

 • Handige checklist inclusief deadlines
 • Contract
 • Marketing tools (online profiel, uitnodigingen, exposantentoegang)
 • Praktische informatie (opbouw, data en tijden)
 • Webshop voor al je bestellingen

Heb je vragen over jouw inloggegevens en/of My Jaarbeurs? De medewerkers van Customer Service helpen je graag verder!

Customer ServiceTel.:+31 (0)30 295 29 99of  service@jaarbeurs.nl

Het is mogelijk om een aantal gratis extra toegangspassen aan te vragen voor jouw medewerkers bij jouw accountmanager. Om veiligheidsredenen verzoeken wij je het exact benodigde aantal kaarten te bestellen. De passen blijven de gehele contractperiode geldig en worden niet tussentijds vervangen.

Bij verlies of diefstal van jouw combi- of toegangspas dient Customer Service direct te worden geïnformeerd.

 • De exposantenpas is tijdens de collectieve inkoopdagen op Trade Mart Utrecht voor jouw eigen etage(s) geldig vanaf één uur voor openingstijd tot één uur na sluitingstijd. Tussen 10.00 en 17.00 uur kun je ook de overige etages bezoeken. De entree naar de 2e etage is iedere maandag open van 10.00 tot 17.00 uur.
 • Buiten beursdagen kun je tussen 8.00 en 18.00 uur jouw eigen showroom bezoeken via de deuren op de roltrappenhal, buiten deze tijden via de lift bij de beveiligingsloge aan de Mineurslaan.
 • Wil je tussen 18.00 en 22.00 uur of in het weekend naar jouw showroom, dan moet je vooraf een overwerkvergunning aanvragen bij onze afdeling Customer Service.
 • Je kunt hiervoor een aanvraag indienen bij Customer Service door een mail te sturen o.v.v. bedrijfsnaam, contactpersoon, standnummer en gewenste datum en tijd.
 • Jouw aanvraag wordt vervolgens doorgestuurd naar de afdeling Safety & Traffic en je ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail.
 • Je kunt je op het afgesproken moment melden bij de Beveiligingsloge in het Beatrix Gebouw (Mineurslaan). De medewerkers ter plaatse zullen je vervolgens toegang verlenen tot de beursvloer.
 • Wij adviseren je de bevestigingse-mail te printen en mee te nemen wanneer je je meldt bij de Beveiligingsloge.
 • Overigens heb je tijdens de op- en afbouwperiode van de Trade Mart events geen overwerkvergunning nodig.
 • Exposanten van Jewels & Watches (1e etage) kunnen buiten officiële beursdagen alleen hun beursvloer op via de goederenlift en ná melding bij de beveiligingsloge. Met andere woorden volgens bovenstaande procedure, afhankelijk van het tijdstip al dan niet met vooraanmelding door middel van een overwerkvergunning.
 • De toegangspas is bestemd voor toegang tot de etage waar jouw stand staat. Indien je een andere etage bezoekt, buiten eventdagen en/of beurstijden, dien je je op verzoek van de beveiliging te kunnen legitimeren.
 • Buiten beursdagen heb je alleen toegang met een toegangspas voor exposanten. Mocht jij, of één van jouw medewerkers de pas toch vergeten zijn, dan is er niet direct nood aan de man. Tijdens kantoortijden kun je je melden bij de beveiliging. Die verifieert vervolgens bij jouw bedrijf of je wel of niet toegang krijgt tot de beursvloer. De beveiliging zal je vragen om een officiële legitimatie, de toegangspermissie is voorbehouden aan de beveiliging.
 • Kom je zonder een toegangspas buiten kantooruren, dan is toegang helaas niet mogelijk.

Deelnemers vinden meer informatie over catering, op- en afbouw, inrichting van de stand op My Jaarbeurs.

Deze is aanwezig per etage. Het netwerk + wachtwoord vind je bij de entree van de desbetreffende etage.

Per etage staat er tijdens de opbouw een rolcontainer waar je het afval in kan deponeren. Mocht je deze niet zien staan kun je het in een vuilniszak buiten de stand leggen.

Let op! Het is mogelijk dat je naar aanleiding van je deelname aan de beurs een brief of mail van een bedrijf ontvangt waarbij het lijkt alsof het vanuit Jaarbeurs/ Trade Mart Utrecht komt. Twijfel je? Neem altijd contact op met je accountmanager over berichtgeving.