Praktische informatie

Data en tijden

Maandag 19 april | Fashion & Lifestyle
10:00 - 17:00
Maandag 26 april | Fashion & Lifestyle
10:00 - 17:00
Maandag 3 mei | Fashion & Lifestyle
10:00 - 17:00
Maandag 10 mei | Fashion & Lifestyle; Kitchen & Dining; Home, Living & Design
10:00 - 17:00
Maandag 17 mei | Fashion & Lifestyle
10:00 - 17:00

Algemeen

De toegangspassen zijn voor jou als exposant en jouw medewerkers. Deze passen zijn een doorlopend toegangsbewijs tot Trade Mart. Ook geven deze passen voor exposanten op vastgestelde tijden toegang tijdens de inrichtings- en ontruimingsperioden van speciale evenementen. Een toegangspas voor exposanten is strikt persoonlijk.

Bereikbaarheid

Trade Mart Utrecht is goed bereikbaar met auto/ openbaar vervoer. De locatie ligt pal naast station Utrecht Centraal en beschikt over ruime parkeergelegenheid.

Bekijk op Jaarbeurs.nl

Toegangspassen

De toegangspassen zijn voor jou als exposant en jouw medewerkers. Deze passen zijn een doorlopend toegangsbewijs tot Trade Mart. Ook geven deze passen voor exposanten op vastgestelde tijden toegang tijdens de inrichtings- en ontruimingsperioden van speciale evenementen. Een toegangspas voor exposanten is strikt persoonlijk.

Toegang tot Trade Mart Utrecht uitsluitend met toegangspas
Binnen een deelnamepakket ontvang je:

 • 1 Combipas voor toegang en parkeer mogelijkheid 365 dagen per jaar op de parkeerterreinen van Jaarbeurs.
 • 2 Toegangspassen voor jouw medewerkers.

Veelgestelde vragen

Opbouwtijden Najaarsbeurs 2021
Donderdag 9 september: 07:00 – 20:00 uur
Vrijdag 10 september: 07:00 – 20:00 uur
Zaterdag 11 september: 07:00 0 19:00 uur

Beurstijden Najaarsbeurs 2021
Let op, dit zijn de tijden dat de exposant het gebouw in kan en dus niet de openingstijden van de beurs
Zondag 12 september: 08:00 – 18:30 uur
Maandag 13 september: 08:00 – 18:30 uur
Dinsdag 14 september: 08:00 – 18:30 uur

Afbouwtijden Najaarsbeurs 2021
Dinsdag 14 september: 17:00 – 22:00 uur
Woensdag 15 september: 07:00 – 19:00 uur

Extra combipassen zijn aan te vragen bij de centrale receptie van het Beatrixgebouw. De factuur zul je ontvangen via projectadministratie.

Het is mogelijk om een aantal gratis extra toegangspassen aan te vragen voor jouw medewerkers bij jouw accountmanager. Om veiligheidsredenen verzoeken wij je het exact benodigde aantal kaarten te bestellen. De passen blijven de gehele contractperiode geldig en worden niet tussentijds vervangen.

Je kunt jouw relaties gratis toegang bieden tot Trade Mart Utrecht. Dit kan middels digitale inschrijving op onze website. Tevens kun je onderstaande link delen via jouw eigen mailings of social kanalen: http://trademart.summit.nl/trademartregistratie/homeEvents.aspx?invitation=eventsTM

Je ontvangt van ons voor de Retailbeurs (voor- en najaar) een mail met de verschillende marketing en uitnodigingsmogelijkheden.

 • De exposantenpas is tijdens de collectieve beursdagen voor jouw eigen etage(s) geldig vanaf één uur voor openingstijd tot één uur na sluitingstijd. Tussen 10.00 en 17.00 uur kun je ook de overige etages bezoeken. De entree naar de 2e etage is elke maandag open van 10.00 tot 17.00 uur.
 • Buiten beursdagen kun je tussen 8.00 en 18.00 uur jouw eigen beursvloer op via de deuren op de roltrappenhal, buiten deze tijden via de lift bij de beveiligingsloge aan de Mineurslaan.
 • Wil je tussen 18.00 en 22.00 uur of in het weekend naar jouw stand, dan moet je vooraf een overwerkvergunning aanvragen bij onze afdeling Customer Service.
 • Je kunt hiervoor een aanvraag indienen bij Customer Service door een mail te sturen o.v.v. bedrijfsnaam, contactpersoon, standnummer en gewenste datum en tijd.
 • Jouw aanvraag wordt vervolgens doorgestuurd naar de afdeling Safety & Traffic en je ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail.
 • Je kunt je op het afgesproken moment melden bij de Beveiligingsloge in het Beatrix Gebouw (Mineurslaan). De medewerkers ter plaatse zullen je vervolgens toegang verlenen tot de beursvloer.
 • Wij adviseren je de bevestigingse-mail te printen en mee te nemen wanneer je je meldt bij de Beveiligingsloge.
 • Overigens heb je tijdens de op- en afbouwperiode van de Trade Mart events geen overwerkvergunning nodig.
 • Exposanten van Jewels & Watches (1e etage) kunnen buiten officiële beursdagen alleen hun beursvloer op via de goederenlift en ná melding bij de beveiligingsloge. Met andere woorden volgens bovenstaande procedure, afhankelijk van het tijdstip al dan niet met vooraanmelding door middel van een overwerkvergunning.
 • De toegangspas is bestemd voor toegang tot de etage waar jouw stand staat. Indien je een andere etage bezoekt, buiten eventdagen en/of beurstijden, dien je je op verzoek van de beveiliging te kunnen legitimeren.
 • Buiten beursdagen heb je alleen toegang met een toegangspas voor exposanten. Mocht jij, of één van jouw medewerkers de pas toch vergeten zijn, dan is er niet direct nood aan de man. Tijdens kantoortijden kun je je melden bij de beveiliging. Die verifieert vervolgens bij jouw bedrijf of je wel of niet toegang krijgt tot de beursvloer. De beveiliging zal je vragen om een officiële legitimatie, de toegangspermissie is voorbehouden aan de beveiliging.
 • Kom je zonder een toegangspas buiten kantooruren, dan is toegang helaas niet mogelijk.

Bij verlies of diefstal van jouw combi- of toegangspas dient Customer Service direct te worden geïnformeerd.

Deelnemers vinden meer informatie over catering, op- en afbouw, inrichting van de stand op My Jaarbeurs.