Praktische informatie

Openingstijden Retailbeurs 2021

Zondag 12 september | Jewels & Watches | Fashion & Lifestyle | Kitchen & Dining | Home, Living & Design
10:00 - 18:00 uur
Maandag 13 september | Jewels & Watches | Fashion & Lifestyle | Kitchen & Dining | Home, Living & Design
10:00 - 18:00 uur
Dinsdag 14 september | Jewels & Watches | Fashion & Lifestyle | Kitchen & Dining | Home, Living & Design
10:00 - 17:00 uur
Kalender 2021
Kalender 2022

Algemeen

De exposantenpassen zijn voor jou als exposant en jouw medewerkers. Deze passen zijn een doorlopend toegangsbewijs tot Trade Mart. Ook geven deze passen voor exposanten op vastgestelde tijden toegang tijdens de inrichtings- en ontruimingsperioden van speciale evenementen. Een exposantenpas is strikt persoonlijk.

Bereikbaarheid

De Retailbeurs / Trade Mart Utrecht is goed bereikbaar met auto en het openbaar vervoer. De locatie ligt pal naast station Utrecht Centraal en beschikt over ruime parkeergelegenheid.

Bekijk op Jaarbeurs.nl

Exposantenpassen

De exposantenpassen zijn voor jou als exposant en jouw medewerkers. Deze passen zijn een doorlopend toegangsbewijs tot Trade Mart Utrecht voor onze vaste exposanten en voor de gastexposanten tijdens de Retailbeurs. De exposantenpassen geven je op vastgestelde tijden toegang tijdens de opbouw- en afbouwtijden van de Retailbeurs. Een exposantenpas is strikt persoonlijk.

Toegang tot Retailbeurs / Trade Mart Utrecht uitsluitend met exposantenpas
Binnen een deelnamepakket ontvang je:

 • 1 Combipas voor toegang en parkeer mogelijkheid 365 dagen per jaar op de parkeerterreinen van Jaarbeurs.
 • 2 Toegangspassen voor jouw medewerkers.

Veelgestelde vragen

Opbouwtijden Retailbeurs Najaar 2021
Donderdag 9 september: 07:00 – 20:00 uur
Vrijdag 10 september: 07:00 – 20:00 uur
Zaterdag 11 september: 07:00 0 19:00 uur

Exposantentijden Retailbeurs Najaar 2021
Let op, dit zijn de tijden dat de exposant het gebouw in kan en zijn ruimer dan de openingstijden van de beurs waar bezoekers toegang hebben.

Zondag 12 september: 08:00 – 19:00 uur
Maandag 13 september: 08:00 – 19:00 uur
Dinsdag 14 september: 08:00 – 22:00 uur

Afbouwtijden Retailbeurs Najaar 2021
Dinsdag 14 september: 17:00 – 22:00 uur
Woensdag 15 september: 07:00 – 19:00 uur

Het is mogelijk om een aantal gratis extra toegangspassen aan te vragen voor jouw medewerkers bij jouw accountmanager. Om veiligheidsredenen verzoeken wij je het exact benodigde aantal kaarten te bestellen. De passen blijven de gehele contractperiode geldig en worden niet tussentijds vervangen.

De exposantenpas(sen) voor de Retailbeurs kun je vanaf de eerste opbouw dag ophalen bij de receptie in de centrale hal van het Beatrixgebouw.

Goed dat je je klantrelaties wilt uitnodigen naar de Retailbeurs en/of Trade Mart Utrecht. Retailers & inkopers registreren zich online gemakkelijk voor een gratis toegangsticket tot de vakbeurs/showrooms. Je kunt onderstaande registratielink(s) delen via jouw eigen nieuwsbrieven en social mediakanalen:

Registreren Retailbeurs Utrecht, najaarseditie 2021:
(deze registratielink is vanaf eind juli beschikbaar)

Registreren reguliere inkoopdagen Trade Mart Utrecht:
http://trademart.summit.nl/trademartregistratie/homeEvents.aspx?invitation=eventsTM

Zowel de Retailbeurs als Trade Mart Utrecht is natuurlijk een inspirerende plek vol mooie merken voor retailers & inkopers. Dat communiceren we graag naar bestaande en potentiële bezoekers. We doen dit voor de Retailbeurs met een gerichte bezoekerscampagne en voor Trade Mart Utrecht met een continue contentkalender waarbij we via de website, socials & nieuwsbrieven bezoekers op de hoogte houden van productnieuws, nieuwe collecties, trends, merkverhalen en leveranciersprofielen.

Onze informatie in jouw communicatie
Als exposant ontvang je een toolkit met banners & campangebeelden die je kunt gebruiken in de communicatie van je bedrijf naar klanten. Zo weten zij dat je er staat & geven we meer bekendheid aan de Retailbeurs en/of de inkoopdagen op Trade Mart Utrecht.

Jouw informatie in onze communicatie
Wij bieden je graag de mogelijkheid om jouw nieuws/product- en merkinformatie te delen via onze communicatiekanalen. Vul je exposantenprofiel in via MyJaarbeurs dan is je profiel zichtbaar op de bezoekerswebsite & komen je merken naar voren bij de zoekresultaten van een bezoeker.
Het aanleveren van product- en bedrijfsnieuws kan via onze collega cathelijne.cras@jaarbeurs.nl.

Taggen & hashtags
Door @trademartutrecht te taggen in je berichten en de hashtags #retailbeurs  #trademartutrecht #comeandseeit te gebruiken, kunnen we jouw posts volgen en ook weer doorplaatsen op onze kanalen. Zo versterken we de boodschap aan retailers dat ze echt iets missen wanneer ze dit najaar niet naar de Retailbeurs komen!

MyJaarbeurs is het nieuwe portal voor exposanten, waarin je alle informatie op één plek vindt. Contractafspraken, standnummers en facturatie. Je laat hier ook je informatie achter voor je online profiel én je doet via MyJaarbeurs je servicebestellingen voor de beursdagen. Problemen met inloggen? Je accountmanager helpt je graag verder!

 • De exposantenpas is tijdens de collectieve inkoopdagen op Trade Mart Utrecht voor jouw eigen etage(s) geldig vanaf één uur voor openingstijd tot één uur na sluitingstijd. Tussen 10.00 en 17.00 uur kun je ook de overige etages bezoeken. De entree naar de 2e etage is iedere maandag open van 10.00 tot 17.00 uur.
 • Buiten beursdagen kun je tussen 8.00 en 18.00 uur jouw eigen showroom bezoeken via de deuren op de roltrappenhal, buiten deze tijden via de lift bij de beveiligingsloge aan de Mineurslaan.
 • Wil je tussen 18.00 en 22.00 uur of in het weekend naar jouw showroom, dan moet je vooraf een overwerkvergunning aanvragen bij onze afdeling Customer Service.
 • Je kunt hiervoor een aanvraag indienen bij Customer Service door een mail te sturen o.v.v. bedrijfsnaam, contactpersoon, standnummer en gewenste datum en tijd.
 • Jouw aanvraag wordt vervolgens doorgestuurd naar de afdeling Safety & Traffic en je ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail.
 • Je kunt je op het afgesproken moment melden bij de Beveiligingsloge in het Beatrix Gebouw (Mineurslaan). De medewerkers ter plaatse zullen je vervolgens toegang verlenen tot de beursvloer.
 • Wij adviseren je de bevestigingse-mail te printen en mee te nemen wanneer je je meldt bij de Beveiligingsloge.
 • Overigens heb je tijdens de op- en afbouwperiode van de Trade Mart events geen overwerkvergunning nodig.
 • Exposanten van Jewels & Watches (1e etage) kunnen buiten officiële beursdagen alleen hun beursvloer op via de goederenlift en ná melding bij de beveiligingsloge. Met andere woorden volgens bovenstaande procedure, afhankelijk van het tijdstip al dan niet met vooraanmelding door middel van een overwerkvergunning.
 • De toegangspas is bestemd voor toegang tot de etage waar jouw stand staat. Indien je een andere etage bezoekt, buiten eventdagen en/of beurstijden, dien je je op verzoek van de beveiliging te kunnen legitimeren.
 • Buiten beursdagen heb je alleen toegang met een toegangspas voor exposanten. Mocht jij, of één van jouw medewerkers de pas toch vergeten zijn, dan is er niet direct nood aan de man. Tijdens kantoortijden kun je je melden bij de beveiliging. Die verifieert vervolgens bij jouw bedrijf of je wel of niet toegang krijgt tot de beursvloer. De beveiliging zal je vragen om een officiële legitimatie, de toegangspermissie is voorbehouden aan de beveiliging.
 • Kom je zonder een toegangspas buiten kantooruren, dan is toegang helaas niet mogelijk.

Bij verlies of diefstal van jouw combi- of toegangspas dient Customer Service direct te worden geïnformeerd.

Deelnemers vinden meer informatie over catering, op- en afbouw, inrichting van de stand op My Jaarbeurs.

De op/afbouw passen voor etage 2 en 3 zijn te downloaden via MyJaarbeurs. De op/afbouwpassen voor etage 1 zijn op te halen bij de receptie tijdens de opbouwdagen.

De toegangspassen voor gastexposanten van etage 1, 2 en 3 zijn tijdens de opbouw op te halen bij de receptie in de centrale hal.

Deze is aanwezig per etage. Het netwerk + wachtwoord vind je bij de entree van de desbetreffende etage.

Per etage staat er tijdens de opbouw een rolcontainer waar je het afval in kan deponeren. Mocht je deze niet zien staan kun je het in een vuilniszak buiten de stand leggen.

Ja, tijdens de opbouwdagen is er een pompwagen of plateau wagen aanwezig die je kunt gebruiken. Deze zijn te vinden bij lift 5 op de begane grond.