Deelnamemogelijkheden Fashion & lifestyle

De bezoekers van Fashion & Lifestyle

Fashionstores, tassen- en schoenenwinkels, bijouterieën, musea,  ouvenirwinkels, fair trade winkels, kappers, schoonheidssalons, drogisterijen, home & living- en lifestyle winkels, conceptstores, online retailers en meer, afkomstig uit de Benelux.

RETAILBEURS utrecht

Tijdens de Retailbeurs Utrecht vindt de bezoeker een compleet aanbod op één locatie. Jewels & Watches, Fashion & Lifestyle, Kitchen & Dining en Home, Living & Design doen tegelijkertijd zaken. De wens voor de bezoekers om onder één dak in te kopen gaat hiermee in vervulling. Profiteer van deze synergie en geef je verkoop een extra boost!

Sales

Op de 2e etage vinden retailers een afwisselend scala aan modeaccessoires, sieraden, bijoux, horloges, sjaals, hoeden, tassen, riemen, reiswaren en andere accessoires voor de trendy en modebewuste consument.

Heb jij interesse in een showroom op etage 2 Fashion & Lifestyle? Neem contact op met Christel Borgers

Christel.borgers@jaarbeurs.nl

+31(0)6 22 36 83 31

Jouw deelname

Deelname is mogelijk op vele manieren en afhankelijk van jouw doelstellingen, doelgroep en collectie. Ons voorstel is altijd maatwerk. We helpen je graag om je doelstellingen en wensen te inventariseren en om te zetten in een succesvolle deelname.

Heb je vragen of wil je direct je plaats op Trade Mart Utrecht reserveren? Bel of mail ons dan. We helpen je graag!

Neem contact op
Bel me terug