Deelnamemogelijkheden Fashion & lifestyle

De bezoekers van Fashion & Lifestyle

Fashionstores, tassen- en schoenenwinkels, bijouterieën, musea,  ouvenirwinkels, fair trade winkels, kappers, schoonheidssalons, drogisterijen, home & living- en lifestyle winkels, conceptstores, online retailers en meer, afkomstig uit de Benelux.

Sales brochure

Op de 2e etage vinden retailers een afwisselend scala aan modeaccessoires, sieraden, bijoux, horloges, sjaals, hoeden, tassen, riemen, reiswaren en andere accessoires voor de trendy en modebewuste consument.

RETAILBEURS utrecht

Tijdens de Retailbeurs Utrecht vindt de bezoeker een compleet aanbod op één locatie. Jewels & Watches, Fashion & Lifestyle, Kitchen & Dining en Home, Living & Design doen tegelijkertijd zaken. De wens voor de bezoekers om onder één dak in te kopen gaat hiermee in vervulling. Profiteer van deze synergie en geef je verkoop een extra boost!

Jouw deelname

Deelname is mogelijk op vele manieren en afhankelijk van de doelstellingen. Ons voorstel is dan ook altijd maatwerk. Ik help je graag om je doelstellingen en wensen te inventariseren. Vragen of liever direct je plaats op Trade Mart reserveren? Bel of mail gerust.

Neem contact op
Bel me terug