Wat Cannewe voor je doen?

Deel

Gekopieerd

Uiteraard straalt een mooie website af op je bedrijf. Of je betrouwbaar oogt of juist niet wordt al in de eerste fase bepaald door de uitstraling van je website. Klopt het met de verwachtingen, ziet het er fris of krachtig uit? Maar zeker ook is het ontwerp gebruiksvriendelijk. Staat alles op de juiste plaats, gebruik je de juiste kleuren, afbeeldingen. Komen je USP en triggers goed naar voren? Al deze zaken worden door een goed UI & UX design bewaakt.

Cannewe (op z’n Brabants en vertaald: Kunnen wij) vertelt je er graag meer over tijdens Retailbeurs Utrecht, van 10 t/m 12 maart. Achter de schermen is Cannewe zelfs al druk bezig! Voor elke etage van Trade Mart Utrecht werken zij aan een casus:

  • Jewels & Watches: Juwelier van Pampus
  • Fashion & Lifestyle: Joyline Creations
  • Kitchen & Design: De Optimist

Tijdens Retailbeurs Utrecht laat Cannewe (bezoekers en exposanten) zien wat de mogelijkheden zijn. Deze mooie samenwerking heeft ervoor gezorgd dat Cannewe voor de drie bovenstaande bedrijven gratis een website bouwen.

Wat Cannewe voor je doen?
Daar wist Ab van de Optimist (kookwinkel te Boxmeer) wel antwoord op. Dit was het begin van een prettige nieuwe samenwerking van Cannewe met zowel Trade Mart Utrecht als met De Optimist. Cannewe werkt op dit moment aan een compleet vernieuwde webshop voor de Optimist, gekoppeld aan hun super gebruiksvriendelijke kassasysteem.

Bezoek Cannewe tijdens Retailbeurs Utrecht op etage 2: Fashion & Lifestyle. Geld besparen en extra verdienen dat wil toch iedereen? Je hebt al een compleet vernieuwde website vanaf €79 per maand.

Registreer je gratis voor Retailbeurs Utrecht via: https://events.jaarbeurs.nl/retailbeurs-voorjaar-2024/begin?reg_type_id=525586

Gerelateerde artikelen