Etage 2: Fashion & Lifestyle

Op de tweede etage van Trade Mart Utrecht bevindt zich Fashion & Lifestyle. Hier vinden retailers een afwisselend scala aan modeaccessoires, sieraden, bijoux, horloges, sjaals, hoeden, tassen, riemen, reiswaren en andere accessoires voor de trendy en modebewuste consument.

Fashionstores, tassen- en schoenenwinkels, bijouterieën, musea,  souvenirwinkels, fair trade winkels, kappers, schoonheidssalons, drogisterijen, home & living- en lifestyle winkels, conceptstores, online retailers en meer, afkomstig uit de Benelux.

Retailbeurs Utrecht

Tijdens de Retailbeurs Utrecht vindt de bezoeker een compleet aanbod op één locatie. Jewels & Watches, Fashion & Lifestyle, Kitchen & Dining en Home, Living & Design doen tegelijkertijd zaken. De wens voor de bezoekers om onder één dak in te kopen gaat hiermee in vervulling. Profiteer van deze synergie en geef je verkoop een extra boost!

Deelname is mogelijk op vele manieren en afhankelijk van jouw doelstellingen, doelgroep en collectie. Ons voorstel is altijd maatwerk. We helpen je graag om je doelstellingen en wensen te inventariseren en om te zetten in een succesvolle deelname.

Heb je vragen of wil je direct je plaats op Trade Mart Utrecht reserveren? Bel of mail ons dan. We helpen je graag!

Sfeerimpressie Retailbeurs Voorjaarseditie 2024