Deelnemers 9 September 2020

New Series Jacob Jensen uitgebreid

Het ontwerp van de JACOB JENSEN New Series is sinds de release in 1995 al meerdere malen herzien, wat resulteerde in een aantal subtiele maar belangrijke wijzigingen in het ontwerp. De nieuwste modellen hebben een vlakke wijzerplaat, maar de baan in het midden is een andere kleur waardoor de band optisch doorloopt in de wijzerplaat. Verkrijgbaar in heren- of damesmodel. Winkelverkoopprijs € 199,-

Jacob Jensen is een van de belangrijkste Scandinavische ontwerpers aller tijden. Jacob Jensen Design heeft meer dan 70 designprijzen gewonnen! Het bedrijf produceert horloges sinds de jaren 80, waarbij gebruik wordt gemaakt van eersteklas materialen en uurwerken van hoge kwaliteit. Met meer dan 500 producten die zijn ontworpen sinds het begin van de jaren vijftig, was Jacob Jensen mogelijk de meest vertegenwoordigde ontwerper in het Deense huis. Door middel van een originele, eenvoudige en tegenwoordig klassieke vormtaal heeft hij ons keer op keer laten zien dat de producten, die deel uitmaken van ons dagelijks leven, een stille schoonheid kunnen bevatten. Jacob Jensen is voor veel Denen het symbool van goed design, vooral dankzij zijn werk voor Bang & Olufsen.

Benieuwd naar de nieuwe serie van Jacob Jensen? Kom langs bij de stand van Weisz Group 223. (Etage 1, Jewels & Watches)RETAILBEURS UTRECHT

Altijd vooroplopen met je assortiment? Van 13 tot en met 15 september ontdek je de laatste trends en kun je direct de nieuwste collecties inkopen van vele merken tijdens de najaarseditie van de Retailbeurs Utrecht.