Trade Mart Utrecht

Het inkoopcentrum voor retailers!

Ben jij ondernemer in de retailbranche? Bij Trade Mart Utrecht kun je terecht als retail professional. Zie én ervaar wat er allemaal in razend tempo gebeurd in de segmenten Jewels & Watches, Fashion & Lifestyle en Kitchen & Design. Of je nu op zoek bent naar prachtige collecties, nieuwe modellen of innovatieve producten van topmerken, je vindt het bij Trade Mart Utrecht. Naast de wekelijkse inkoop maandagen organiseert Trade Mart Utrecht twee keer per jaar Retailbeurzen. De eerstvolgende editie vindt plaats van 15 t/m 17 september 2024.

Wil je een inkoopdag maandag of beurs bezoeken bezoeken? Bekijk de kalender om te zien welke etage en exposanten er geopend zijn.

SEGMENTEN

LAATSTE NIEUWS

50 JAAR TRADE MART

Het retaillandschap blijft voortdurend evolueren, met trends en hypes die komen en gaan. We herkennen patronen uit het verleden, en weten dat sommige trends ooit terug zullen keren. Dit verlangen naar nostalgie, heldere visie, of vooruitziende blik noemen we relevantie – een eigenschap die cruciaal is om te koesteren.

Met meer dan 50 jaar in de retail vormt Trade Mart Utrecht een ongeëvenaarde verzameling van trends, herinneringen, inspiratie, en visies op retailontwikkelingen. Maar bovenal vertegenwoordigt het een schat aan tijdloze producten. Producten die niet alleen het heden verrijken, maar ook de toekomst van retailers helpen vormgeven. Deze collecties zorgen ervoor dat etalages stralen, klanten tevreden de deur uitgaan, en winkels voorbereid zijn op wat komen gaat.

Margreet van Delft – oprichter van Flow Jewels

“Er is ontzettend veel kennis op de beursvloer aanwezig”

Marco Heijnen – Home & Kitchen Supply

“Trade Mart is de plek waar het vak samenkomt”

Ellen – Receptioniste bij Jaarbeurs

“Ik kan wel een paar dagen doorgaan met anekdotes vertellen”

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor de Trademart nieuwsbrief!

    Welke segmenten hebben je interesse?

    Door te klikken op inschrijven geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de Trade Mart Utrecht nieuwsbrief. Je kunt je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.

    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.