REgistreer nu voor De Retailbeurs

Dit voorjaar in Trade Mart Utrecht op 10-12 maart

Vind alles onder één dak. Binnen de segmenten Jewels & Watches, Fashion & Lifestyle, Kitchen & Design, bieden we een ruim aanbod aan  koken en wonen, juwelen, horloges, modeaccessoires en meer. Ontdek hoogwaardige producten op de Retailbeurs in Trade Mart Utrecht op 10, 11 en 12 maart. Het is de ideale plek voor retailers die prachtige collecties, nieuwe modellen en innovatieve producten van topmerken willen.

De Retailbeurs is gratis te bezoeken voor retailers met een KVK-nummer, registreer je meteen

Wil je een inkoopdag maandag bezoeken? Bekijk de kalender

REgistreer nu voor De Retailbeurs

Dit voorjaar in Trade Mart Utrecht op 10-12 maart

Ontdek hoogwaardige producten op de Retailbeurs in Trade Mart Utrecht op 10, 11 en 12 maart. Het is de ideale plek voor retailers die prachtige collecties, nieuwe modellen en innovatieve producten van topmerken willen.

De Retailbeurs is gratis te bezoeken voor retailers met een KVK-nummer, registreer je meteen. Mis geen trends en bezoek Jewels & Watches, Fashion & Lifestyle en Kitchen & Design. Zet de data in je agenda! 

Jewels & Watches

Op de eerste etage van Trade Mart Utrecht biedt Jewels & Watches het meest complete aanbod aan juwelen, sieraden, uurwerken, verpakkingen, zilverwerk, fourniture en diensten. Jewels & Watches is hét juweliersplatform van de Benelux. De mooiste merken exposeren hier en retailers kopen hier de nieuwste collecties in.

Fashion & Lifestyle

Op de tweede etage van Fashion & Lifestyle vinden retailers een afwisselend scala aan modeaccessoires, sieraden, bijoux, horloges, sjaals, hoeden, tassen, riemen, reiswaren en andere accessoires voor de trendy en modebewuste consument. Fashion & Lifestyle maakt inkopen doen nóg leuker doordat je jouw aankopen direct mee kunt nemen naar je winkel en je niet hoeft te slepen met je aankopen door onze cash & carry service!

Kitchen & dESIGN

Kitchen & Design bevindt zich op de derde etage van Trade Mart Utrecht en heeft een diversiteit aan producten. Van keukenapparatuur, servies, bestek, zilver, glas, porselein, schorten, messen, lampen tot aan mooie woon-en lifestyle merken met een divers aanbod aan woonaccessoires, meubels, home deco, gift & stationary en speelgoed.

De mooiste merken op het gebied van koken & wonen presenteren hier hun assortiment.

Benieuwd naar de afgelopen retailbeurs? bekijk de aftermovie

De Retailbeurs Najaarseditie is een feit! We hebben genoten van alle prachtige showrooms, trendy collecties en van de waardevolle ontmoetingen.

 De voorjaarsbeurs vindt plaats op 10,11 en 12 maart.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Trade Mart Utrecht!

Parkeren

Wat leuk dat je Trade Mart Utrecht komt bezoeken! Om je bezoek zo goed mogelijk voor te bereiden geven we graag tips over de beste bereikbaarheid van de Jaarbeurs. We adviseren je om met het openbaar vervoer te reizen.

Jaarbeurs ligt pal naast Utrecht Centraal. Je staat binnen enkele minuten binnen het Beatrixgebouw. Groot voordeel van het OV is dat je uitgerust aan komt en je vol met energie aan jouw bezoek kunt beginnen.

Parkeerterreinen

Kom je toch met de auto? P2, P4 en P6 zijn bereikbaar en geschikt om te parkeren.

Wanneer zien we jou?

Retailers kunnen inkopen doen tijdens de inkoopdagen. Bekijk de kalender voor alle openingstijden.
Bekijk kalender

Laatste nieuws

Al het nieuws bekijken