retailbeurs voorjaars editie

12-14 maart

Een bezoek aan de Retailbeurs Utrecht op 12, 13 en 14 maart 2023 brengt je op de hoogte van de laatste trends en nieuwste ontwikkelingen. Wil jij nieuwe collecties inkopen en jouw klanten verrassen? Zorg dat je erbij bent en ontmoet inspirerende merken en spreek betrokken leveranciers.

retailbeurs programma

Reserveer jouw stoel voor een sessie tijdens de Retailbeurs

Inkoopmaandag: gratis registreren

Op iedere maandag is een deel van de showrooms van Fashion & Lifestyle op etage 2 geopend. Iedere eerste maandag van de maand zijn alle showrooms van Fashion & Lifestyle op etage 2 geopend. Op vier extra maandagen in het jaar zijn ook de showrooms van de vaste exposanten van Kitchen & Dining en Home, Living & Design op etage 3 geopend.

In de kalender vind je de inkoopmaandagen en zie je welke exposanten aanwezig zijn.

De toegang tot de inkoopmaandagen is gratis maar je dient je vooraf wel te registreren. Neem je iemand mee? Registreer hem of haar dan ook.

Trade Mart Utrecht kalender

In de kalender vind je de inkoopmaandagen bij Trade Mart Utrecht en zie je welke exposanten aanwezig zijn op deze dagen. Daarnaast vind je de data van de twee Retailbeurzen van 2022 en de datum van de Sample Sale.

Duurzaam en inclusief

De retailsector wil zich inzetten voor een betere, duurzame en inclusievere wereld waarin minder afval wordt geproduceerd. Minder verpakkingen en meer circulariteit. Als van de grondstof van een oud product weer iets nieuws gemaakt kan worden, besparen we grondstoffen en sparen we de planeet.

Voor de aankomende Retailbeurs (4, 5 en 6 september) zijn we op zoek naar sustainable producten, merken en diensten die zich willen presenteren op onze tweede etage. Interesse in deelname?

Veilig naar Trade Mart Utrecht

In de laatste persconferentie zijn de versoepelingen aangekondigd. Vanaf 25 februari vervallen de maatregelen zelfs helemaal. Trade Mart Utrecht is een doorstroomlocatie en daarvoor is geen coronatoegangsbewijs nodig. Meer informatie over een veilig bezoek aan Trade Mart Utrecht lees je op www.jaarbeurs.nl/veilig.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor de Trade mart nieuwsbrief!

Laatste nieuws

Al het nieuws bekijken