Kids Universe 9 juli 2018

Terugblik Voorjaarsbeurs 2018 op Kids Universe

Terugblik Voorjaarsbeurs - Kids Universe

Op 4, 5 en 6 maart vond de Voorjaarsbeurs plaats. Het moment om de nieuwe collecties bij een groot aantal exposanten te bekijken, vergelijken en inkopen. Op Kids Universe was het dit voorjaar een gezellige drukte, met meer exposanten dan ooit!
Kids lifestyle en gifts & stationary
Op Kids Universe wordt het aanbod steeds breder. Naast een rijk aanbod kids lifestyle artikelen zoals speelgoed, knuffels, boeken en gadgets zijn er ook steeds meer gift & stationary artikelen te vinden. Bijvoorbeeld van Kingspoint, Out of the Blue en Bloom your Message.
Een goedgevulde beursvloer
Naast vaste deelnemers als Happy Horse, Mertex, Gebr. Simon, waren er ook veel gastdeelnemers die hun collecties presenteerden tijdens de Voorjaarsbeurs. Zo waren bijvoorbeeld Wishone Design, Rubensbarn en Twickto aanwezig. Met meer dan 40 deelnemers die samen honderden merken vertegenwoordigen was het aanbod groots.
Bekijk het filmpje voor een impressie van de Voorjaarsbeurs »
Wat vonden winkeliers van de Voorjaarsbeurs?
Dorothée Postel, eigenaresse van speelgoed- en kinderboekwinkel SpeelBoek in Amersfoort bezocht Kids Universe tijdens de Voorjaarsbeurs en was blij verrast met het aanbod. “Het aanbod is veel beter dan de jaren hiervoor. Dit is eindelijk weer een beurs waarvan ik denk: zo kunnen we zaken doen. Ik vind het prettig dat nagenoeg al mijn leveranciers op Trade Mart te vinden zijn en ik dus heel efficiënt kan werken. Natuurlijk kun je veel via internet doen, maar persoonlijk contact met je leveranciers en de spullen in je handen hebben, dat blijft enorm belangrijk en doe ik op Trade Mart. Ik geloof dat het voor winkeliers nu weer interessant is om Kids Universe te bezoeken.”