Route & Contact

Adresgegevens

 • Bezoekadres 
  Beatrixgebouw Jaarbeurs 
  Jaarbeursplein 
  3521 AL Utrecht

 • Postadres 
  Jaarbeurs 
  Trade Mart Utrecht 
  Postbus 8500 
  3503 RM Utrecht

Bezoekerstelefoon:
Tel.: 030-295 59 11
E-mail: info@jaarbeurs.nl
Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur.

Bereikbaarheid

Jaarbeurs ligt heel centraal in het hart van Nederland. Diverse snelwegen én talloze spoorlijnen komen samen in en bij Utrecht. De Trade Mart is dan ook makkelijk te bereiken.

Attentie: Gemeente Utrecht werkt aan de aanleg van de » busbaan Transwijk. Dit betekent dat voor een bepaalde periode de toegangswegen naar ons complex toe beperkt zijn of drukker dan normaal zijn. Komt u met de auto, dan kan dit voor een langere reistijd zorgen. » Kijk hier voor meer informatie.

 

Openbaar Vervoer

Jaarbeurs ligt naast het grootste station van Nederland en is dus uitstekend bereikbaar per trein. Volg vanuit de centrale stationshal de borden ‘Jaarbeursplein’. Het hallencomplex ligt vervolgens aan de overzijde van de straat. Gezien de verwachte drukte is het aan te raden gebruik te maken van het openbaar vervoer.

» Plan hier je reis met openbaar vervoer 

 

Route & parkeren

Kom je met de auto, volg dan vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB-borden met de aanduiding ‘Jaarbeurs’. 

Rondom het Jaarbeurscomplex zijn uitgebreide parkeermogelijkheden. Het parkeertarief bedraagt vanaf 1 januari € 4,- per uur (of een deel van een uur) tot een maximum van € 16,00 per dag. Voor vertrek reken je af bij één van de parkeerautomaten op het terrein. Je kunt ook met je creditcard parkeren. Dit doet je heel simpel door bij het inrijden en het verlaten van het parkeerterrein je creditcard aan te bieden in de automaat bij de slagbomen. 

Voorafgaand aan je bezoek aan Jaarbeurs kun je ook online alvast » online een parkeerplaats reserveren. Een dagkaart kost dan € 15,00. 

Heb je een gehandicaptenparkeerkaart? Dan kunt je op alle parkeerterreinen gratis parkeren. Bij je terugreis kun je je melden aan de intercom, je wordt dan verder geholpen. Op P1 en P4 is een aantal vaste parkeerplekken gereserveerd voor mindervalide bezoekers. Ook zijn op P1 en P4 diverse elektrische oplaadpunten.

 

Park & Ride

Utrecht kent Park + Ride locaties. Je kunt je auto bij één van deze stations parkeren en het laatste stukje van de reis met het openbaar vervoer afleggen. Een combikaartje voor Park + Ride kost € 5,00 per dag. Voor dat bedrag kun je je auto een hele dag parkeren en met bus of sneltram naar het centrum en weer terug, voor maximaal vijf personen. De handigste oplossing is P+R Westraven. Binnen tien minuten ben je met de tram bij de Jaarbeurs. De tram vertrekt elke 7 minuten.

» Ga naar de website van Park & Ride in Utrecht.

P + R Westraven

Via A12 - afslag 17 en volg de bewegwijzering naar ‘Westraven’
Adres voor navigatiesysteem auto: Griffioenlaan 1 bis, 3526 LA Utrecht 

P + R Papendorp

Via A12 - afslag 16 (Nieuwegein/Papendorp) en volg de bewegwijzering naar ‘Papendorp’ 
Adres voor navigatiesysteem auto: Papendorp, Mercatorlaan, 3528 BL Utrecht 


P + R De Uithof

Ten oosten van de stad. Via A28 - afslag 2 (Utrecht De Uithof) en volg de borden naar 'P+R De Uithof'.
Adres voor navigatiesysteem auto: Utrecht; Universiteitsweg, kruising A28.