Nieuws

 • Terugblik exclusieve opening Jewels & Watches door vakmedia

  14 mei, 2018
  Op 11, 12 en 13 maart 2018 opende het vernieuwde Jewels & Watches en maakten ruim 1500 bezoekers kennis met een compleet verbouwde beursvloer. Juweliers zijn positief verrast door het nieuwe concept en noemen het een welkome verandering. Benieuwd hoe vaktijdschriften Jeweline en De Juwelier terugblikken op de opening van het vernieuwde Jewels & Watches?

  Lees meer >>

 • Affenzahn: de kinderrugzak die ook een knuffel is!

  30 april, 2018
  Voor de eerste keer naar de opvang of school blijft toch altijd spannend. Hoe fijn is het voor kinderen om dan hun vriendje bij zich te hebben? Affenzahn ontwerpt rugzakken voor peuters en kleuters. Een mooie collectie van dierenvriendjes zoals Timmy de Tijger, Olivia de Uil, Frida de Vos, Paul Panda, Emma Eenhoorn en nog vele andere. 

  Lees meer >>

 • RIO Design heeft een nieuwe collectie sieraden gemaakt van Braziliaanse edelstenen

  30 april, 2018
  Bij Rio Design vind je een prachtige nieuwe collectie sieraden, gemaakt van Braziliaanse edelstenen. Er is volop keuze en we inspireren je in dit artikel graag met een selectie ringen, oorbellen en hangers. Je kunt de sieraden zelf samenstellen: kies voor een gouden of zwart rodium finish en kies uit een selectie edelstenen.

  Lees meer >>

 • Voorjaarsaanbiedingen van IT&M

  30 april, 2018
  Bij IT&M wordt de lente gevierd met speciale Voorjaarsaanbiedingen! We zetten er een paar voor je op een rijtje. Kom maandag 7 mei naar de inkoopdag op Kitchen & Dining en profiteer van deze aanbiedingen!

  Lees meer >>

 • Rectificatie: Bruno Söhnle horloges worden niet verkocht op Fashion World

  30 april, 2018
  In de nieuwsbrief van 20 april stond een bericht over de horloges van Bruno Söhnle. Deze berichtgeving is foutief. De horloges van Bruno Söhnle worden niet verkocht op Fashion World. Het officiële verkoopkanaal gaat direct via Glashütte, Duitsland en contactpersoon in Nederland is Tony Veldhuis.

  Lees meer >>

RSS