Activiteiten najaarsbeurs

Trade Mart staat klaar om vanaf zondag 3 september retailers van Nederland en Belgie te verrassen met een inspirerend aanbod van merken in 5 sterke segmenten. De vaste beursvloer is voor de Najaarsbeurs uitgebreid met diverse gastexposanten. Gezamenlijk tonen zij de nieuwste merken, producten en collecties. Stuk voor stuk producten waarmee retailers het verschil kunnen maken.

Onderstaand een overzicht van de diverse activiteiten en gastexposanten opd e 5 etages van Trade Mart.

JEWELS & WATCHES, 1e ETAGE

shoeshiners 
Professionele schoenenpoetsers van Shoeshiners zorgen er glimmende 'shoeshine'

meisjes_met_smaak 
De Meisjes met Smaak serveren gedurende de beursdagen overheerlijke macarons en smakelijke oesters

De DJ van DJ Company zorgt voor sfeervolle loungemuziek

Gastexposanten op Jewels & Watches: Double Check, Drijfhout, Eternal Trouwringen, Excellent Electronics, International Diamant Nederland, Roos & Nijs, Royman, Studex, Eysink Watches, Revolo Watches, Dumet Watches, Aevig Watches, Holthinrich Watches en Pheidippides Watches

 

FASHION WORLD, 2e ETAGE

Marc_Inbane_spraytan 
Marc Inbane zorgt bij de make-over op stand F655 voor een natuurlijke vakantiekleur met natural tanning spray. 

Sfeerverhogende muziek wordt verzorgd door de DJ's van Groove Company 

Gastexposanten op Fashion World: Baggyshop, Belle Trade & sales, Be-Witched, Chic le Freak/Ellen Meijer, Dor-Dis, Impliva, Kiyayo en MooiVilt

 

KITCHEN & DINING, 3e ETAGE

 DeLeckere   
Brouwerij De Leckere verzorgt dagelijks (14.00 tot 18.00 uur) op het Voorplein van Kitchen & Dining een bierproeverij met echt lekker bieren met een eigen smaak voor de hedendaagse genieter.

meisjes_met_smaak 
De Meisjes met Smaak serveren ook op Kitchen & Dining overheerlijke macarons en smakelijke oesters

De koks presenteren ieder dag een ander speciliateitenkeuken. Op zondag Oer-hollandse groente met een bizjonder twist, op maandag de Aziatische keuken en op dinsdag wordt er gekookt met lokale, Uteregse producten.

Gastexposanten op Kitchen & Dining: Denise's Choice, KP Import en Puresigns


HOME & LIVING, 4e ETAGE

Play-mobiel   
De DJ van Play-Mobiel loopt over de etage, proeft de sfeer en stemt zijn muziek daar op af. Verzoekplaatjes zijn uiteraard ook mogelijk.

Op zondag en maandag (14.00 tot 17.00 uur) neemt De Wijnproef op het Voorplein van Home & Living de bezoekers mee in het verhaal achter een aantal smaakvolle wijnen.

Gastexposanten op Home & Living: Barbosa Fair Trade, De Kracht van de Natuur, Eggink Verpakkingen, GEHATO, GreenTime Nederland, Paper time (onderdeel van Paraaf), Puur Plaids, Studio Ineke van der Werff en Trend Holland Benelux

 

KIDS UNIVERSE, 5e ETAGE

Kinderopvang_Tante_Marloes 
De bezoekers van de Najaarsbeurs kunnen gerust de kinderen meenemen. Tante Marloes verzorgt professionele kinderopvang met activiteiten voor kinderen tot 12 jaar op stand B261.

Gastexposanten op Kids Universe: Brio, Carletto Deutschland, Choubidous, Dealer warehouse, International Bon Ton Toys, Iron Commander Europe en Mapadoso

Voor een volledig overzicht van de exposanten en merken op de Najaarsbeurs 2017 klik hier.