Save the date
Najaarsbeurs
2 // 3 // 4 september
 

Vraag je gratis ticket aan

Najaarsbeurs
2|3|4 september

Jewels & Watches / Fashion World
Kitchen & Dining /Kids Universe

iedere maandag geopend
(10.00 tot 17.00 uur)

Fashion World

Bekijk de volledige Trade Mart kalender 2018

Jewels & Watches / Fashion World
Kitchen & Dining / Kids Universe

overtrademart

Over Trade Mart

Trade Mart is het professionele inkoop & inspiratie platform voor de retailer en winkelier. Als retailer kom je op Trade Mart Live in contact met leveranciers, zie je de nieuwste collecties als eerste en blijf je op de hoogte van de nieuwste trends.

Lees meer

Terugblik Voorjaarsbeurs 2018

Op 4, 5 en 6 maart vond de Voorjaarsbeurs 2018 op Fashion World, Kitchen & Dining en Kids Universe plaats. De nieuwe collecties van meer dan 500 merken konden bekeken, vergeleken en ingekocht worden. Uiteraard was er ook volop inspiratie; trend updates voor het nieuwe fashion seizoen, demo’s van de nieuwste keukeninnovaties en workshop instore communicatie met je klant. Kortom: alles om de bezoeker klaar te stomen voor een nieuw seizoen. Bekijk dit filmpje voor een terugblik.

Terugblik Voorjaarsbeurs Jewels & Watches

Op 11, 12 en 13 maart werd het vernieuwde Jewels & Watches geopend tijdens de Voorjaarsbeurs Jewels & Watches. Bezoekers konden kennismaken met een compleet vernieuwde beursvloer. In de buitenring zijn de showrooms gesitueerd en het centrale plein is ingericht voor flexibele deelnemers aan de beurs. Op zondag 11 maart opende Albert Arp, CEO Jaarbeurs Holding, Jewels & Watches en werd er geproost met de vele bezoekers. Ook was er een spectaculair optreden van Tjindara, finalist van The Voice of Holland. Bekijk dit filmpje voor een terugblik.

Nieuws van Trade Mart

{{title}}

{{description}}